Stanovanjske ključavnice in varnostni sistemi

Ključavnice in varnostni sistemi za zasebne domove in večstanovanjske stavbe morajo zagotavljati zaščito pred vlomi in tatvinami ter biti hkrati priročni in prijazni do uporabnikov.

Varnostne rešitve za domove morajo biti prilagojene individualnim potrebam po varnosti, zaščiti in priročnosti, naj bodo to vhodna varnostna vrata s tradicionalnimi mehanskimi ključavnicami in cilindričnimi vložki ali pa najsodobnejše digitalne ključavnice in motorizirani cilindrični vložki. Podprte so tudi nadzorne kamere in alarmni sistemi.

Glavna področja, kjer lahko ASSA ABLOY zagotovi integrirane rešitve:

Vhodna vrata: elektromehanske rešitve za zaklepanje in digitalne ključavnice zagotavljajo varnost za vhode zasebnih domov. V večstanovanjskih blokih morajo rešitve za kontrolo pristopa s pametnimi karticami zagotavljati izboljšano zaščito pred vsiljivci in hkrati dovoliti dostop vzdrževalnemu osebju ob načrtovanih urah.

Garažna vrata: garaže lahko zaščitimo z mehanskimi ali elektromehanskimi ključavnicami in alarmi, ki so preprosti za namestitev in uporabo. Sistemi za kontrolo pristopa s čitalniki in varnostnimi značkami v večstanovanjskih blokih omogočajo dostop stanovalcem in ga onemogočajo vsiljivcem.

Okna: digitalne in mehanske rešitve za zaklepanje oken predstavljajo dodatno zaščito za zasebne domove in jih je mogoče prilagoditi za vse vrste oken.

Alarmni sistemi: na vrata in okna je mogoče namestiti ožičene in brezžične alarmne sisteme, s čimer v zasebnem domu zagotovimo popolno varnost.

Druga območja: obešanke zagotavljajo dodatno varnost po vsej hiši, od omarice z orodjem v garaži do vrtne lope, otrokom preprečujejo dostop do nevarnih območij in varujejo opremo ter premoženje pred tatvinami.