Rešitve za odpiranje vrat vse v enem za trgovinske objekte

Varnostne rešitve za prodajalne morajo izboljšati nakupovalne izkušnje kupcev, saj se trgovine in veleblagovnice osredotočajo predvsem nanje.

Dobra storitev pomeni veliko razpoložljivost in preprost pristop kljub onemogočanju tatvin in vsiljivcev.

Rešitve za vrata in sistemi za izhod v sili morajo biti dovolj robustni in podpirati nenehno veliko število obiskovalcev ter hiter pretok blaga, pri čemer rešitve za kontrolo pristopa zagotavljajo nadzor in omejevanje dostopa do tehničnih in servisnih prostorov objekta.

Glavna področja, kjer lahko ASSA ABLOY zagotovi integrirane rešitve:

Glavni vhodi: samodejna drsna, vrtljiva ali nihajna vrata, ki naredijo vhod v trgovino privlačen in prijazen, podpirajo zelo velik pretok ljudi in zagotavljajo preprost dostop za vse kupce.

Območja za osebje: mehanske ključavnice v prostorih za zaposlene preprečujejo dostop nepooblaščenim osebam in s tem zmanjšujejo tveganje za osebje. Rešitve za kontrolo pristopa obenem prek varne identifikacije z oddaljenim upravljanjem zagotavljajo, da imajo vsi zaposleni in začasni delavci dostop.

Nakladalna mesta in skladišča: Kontrola pristopa in rešitve za varno identifikacijo zagotavljajo pooblaščenim osebam dostop na omejena območja z blagom in izdelki ter vodenje dnevnika z revizijskimi zapisi o dostopih do inventarja. Mogoče je dovoliti tudi dostavo zunaj delovnega časa; dobavitelju se dodeli dostop do sicer zaklenjenih vrat za potrebe dostave blaga, pri tem pa ostali prostori objekta ostanejo zaklenjeni.