SMARTair™ – popolna rešitev za vašo zgradbo

Zaradi pametne tehnologije in brezžičnosti je sistem mogoče preprosto vgraditi v vse vrste zgradb. SMARTair™ ustreza najrazličnejšim zahtevam in ustvari uporabnikom prijazno okolje.

Reference:

Hospital 12 October, Madrid (Španija)
A-hus, Oslo (Norveška)

Zdravstvo

SMARTair™ zagotavlja varovanje omejenih območij v kliničnih centrih, psihiatričnih ustanovah in domovih za ostarele, kjer so shranjena zdravila in osebni ter občutljivi podatki, obenem pa ščiti ranljive bolnike in zaposlene. V tovrstnih objektih je nenehno varovan dostop obvezen. Kot dodatna funkcija so na voljo tudi najsodobnejši protibakterijski premazi.

Reference:

Univerza Comillas, Madrid (Španija)
Univerza BTH (Švedska)

Izobraževanje

S SMARTair™ lahko šole, fakultete, univerze, vrtce, akademije in študentske domove zavarujemo pred vandalizmom in krajo.

Reference:

Belgian FitFactor (Belgija)
Nogometni stadion RCD (Španija)

Športni objekti

SMARTair™ je popolna rešitev za kontrolo pristopa na stadionih, v telovadnicah, arenah, zdraviliščih in bazenih, ki imajo običajno veliko različnih storitvenih območij in vhodov. Na voljo je tudi posebna ključavnica za garderobne omarice SMARTair™.

Reference:

Denmark Griskov (Danska)

Javni objekti

SMARTair™ zagotavlja varovan dostop za vladne pisarne, muzeje, mestne objekte, avditorije, kulturna središča, gledališča in železniške postaje, ki imajo zelo veliko različnih obiskovalcev.

Reference:

Raziskovalno središče INTA Madrid (Španija)

Poslovni objekti

SMARTair™ je napredna in prilagodljiva varnostna rešitev za zaščito zunanjosti in notranjosti zgradb, npr. pisarn, tovarn, prodajaln, nakupovalnih središč in lekarn. Podjetjem zagotavlja varovanje njihovih dragocenih podatkov in izdelkov pred nepooblaščenim dostopom.

Reference:

Študentski domovi Rialto Court, Durham (VB)

Večstanovanjske stavbe

SMARTair™ za upravljavce večstanovanjskih blokov, študentskih domov, socialnih stanovanj, najemniških počitniških objektov in gostišč predstavlja rešitev za težavo nenehnega kopiranja in menjave običajnih ključavnic in ključev.