ABLOY® ACTIVE - Antibakterijske kljuke za vrata

Površine za odpiranje vrat s fizičnim stikom so primerno mesto za širjenje škodljivih bakterij. ABLOY ACTIVE premaz je rešitev zasnovana posebej za vratne komponente, saj učinkovito uničuje bakterije zahvaljujoč protimikrobnim lastnostim srebra. ACTIVE premaz je standardna lastnost na vseh barvanih kljukah in je idealen za vrata na javnih prostorih in doma.

Družina izdelkov ACTIVE ima novega, še bolj trpežnega člana

Družina izdelkov ACTIVE se je razširila z novim prozornim lakom, ki je standardni premaz pri poliranih in krtačenih medeninastih izdelkih. Novi lak je bil razvit za pogosto uporabo.

Prihranite pri stroških, investirajte v dobrobit družbe

Rešitev ACTIVE je učinkovit in preprost način za izboljšanje higienskih standardov doma in na mestih, ki jih uporablja veliko ljudi, kot so šole, bolnišnice in pisarne. Zmanjšanje števila okužb bo povzročilo manj odsotnosti zaradi bolezni in nižje stroške zdravljenja.

Naravno močno srebro

ACTIVE premaz je protimikroben zaradi vsebujočih srebrnih delcev, katerih lastnosti ubijanja bakterij so znane že stoletja. ACTIVE premaz uničuje 99% škodljivih bakterij* in ob rednem čiščenju ohranja protimikrobno in higiensko zaščito. (*BioCote)

HygTech Alliance

Smo del HygTech zavezništva in naš skupni cilj je razviti posamezne protimikrobne izdelke in rešitve, povezane z upravljanjem higiene. Podjetja v zavezništvu so prepričana, da bodo gradbene tehnološke rešitve in oprema, razvita za obvladovanje higiene, omogočile znatno zmanjšanje števila bolnišničnih okužb in drugih bolezni, ki se prenašajo z dotikom.